Open avond 8 november 2024

's-Hertogenbosch

Met HBO-Rechten ga jij het maken! Ben je benieuwd waarom? Kom dan naar de open avond en ontdek het zelf. Stel al je vragen aan onze studenten en docenten en ervaar zelfr wat onze opleiding inhoudt en of jij klaar bent voor HBO-Rechten! Van 18.00 uur tot 21.30 uur ben je van harte welkom op de Avanslocatie aan de Onderwijsboulevard in 's-Hertogenbosch.

Verhuizing

De open dag vindt plaats op de Onderwijsboulevard. In de zomer van 2026 verhuizen wij met onze opleiding naar deze locatie en laten je dan ook graag deze locatie zien. Als nieuwe student zul je dus echter nog 1 jaar op onze locatie op het Hervenplein les hebben.

Aanmelden

Als je van plan bent om naar de open avond te komen, vinden wij het fijn als je je hiervoor aanmeldt. Let op: je wordt hiervoor doorgestuurd naar de website van Avans waar een overzicht staat van alle (online) open dagen.

Hopelijk tot snel!

Overige open dagen

Wil je ook graag onze locatie in Tilburg bezoeken, of komt een andere datum je beter uit? kijk dan hier voor de andere mogelijkheden dit studiejaar.

HBO-Rechten deeltijd

Twijfel je nog tussen de voltijd- en de deeltijdopleiding? Dan raden we je aan om ook een (online) open avond van de deeltijd te bezoeken. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Onderwijsboulevard 215, 's-Hertogenbosch

Locatiekaart op adres: Onderwijsboulevard 215, 's-Hertogenbosch