Studieadviseurs

Onze studieadviseurs zijn er voor vragen over onder andere studieachterstand, leerroute, studievaardigheden en minors. Je kunt zelf een afspraak maken met Inge de Beus, Lonneke Broers of Jacqueline Voorbraak via studieadviseur.jhs@avans.nl.
De inloopspreekuren zijn in 's-Hertogenbosch op maandag en woensdag van 11.00 - 12.00 uur en in Tilburg op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 11.00 - 12.00 uur.

Decanen en psychologen

Studentendecanen kunnen je helpen bij het plannen van je studie en adviseren bij beroepskeuze, overstappen en doorstuderen en hebben informatie over studeren met een handicap (bijvoorbeeld dyslexie). Ook vervullen zij een vertrouwensfunctie bij persoonlijke problemen. Verder kun je bij de decaan terecht voor hulp bij studiefinancieringsproblemen.

Extra tijd of faciliteiten

Als je extra tijd en/of faciliteiten voor de tentamens nodig hebt op basis van een dyslexieverklaring moet je daarvoor een afspraak maken met de studieadviseur: geldt voor de studenten in Tilburg. Studeer je in 's-Hertogenbosch, maak dan een afspraak met de decaan.

Als je extra tijd en/of faciliteiten nodig hebt op basis van andere gronden, dan moet je daarvoor een afspraak maken met een decaan dit kan via:

Vertrouwenspersonen

Vertrouwenspersonen (intern) kunnen helpen als je geconfronteerd wordt met ongewenst gedrag zoals: o.a. discriminatie, intimidatie, pesten, agressie of geweld.

Afspraak maken 's-Hertogenbosch.
Afspraak maken Tilburg.