Bewijs van inschrijving

Als je aan alle inschrijvingsverplichtingen hebt voldaan, ontvang je in september een bewijs van inschrijving.

Met vragen over je inschrijving voor HBO-Rechten op locatie ’s-Hertogenbosch kun je terecht bij de:
Studenten Informatiebalie
Hervenplein 2, tweede verdieping in Xplora
tel: 088 525 6250 maandag t/m vrijdag van 09.00 – 16.00 uur
e-mail: studentinfo@avans.nl
Openingstijden: maandag, dinsdag en donderdag van 09.00 tot 12.30 uur

Met vragen over je inschrijving voor HBO-Rechten op locatie Tilburg kun je terecht bij het:
Bedrijfsbureau
Meerkoldreef 6, balie begane grond
tel: 08850 78200
e-mail: juridischehogeschool@fontys.nl
Openingstijden: maandag van 08.30 tot 18.00 uur, dinsdag t/m vrijdag van 08.30 tot 16.30 uur

Studentenpas

Je studentenpas heb je nodig om je binnen de Juridische Hogeschool te legitimeren, om te printen en/ofkopiëren en je kunt ermee betalen bij de catering.

Als je in ’s-Hertogenbosch studeert, heb je een Avanspas nodig. Deze pas wordt na voltooiïng van je inschrijving thuisgestuurd. Je hoeft dus zelf niets meer te doen.

Als je in Tilburg studeert, heb je een Fontyspas én een Avanspas nodig.
Voor de Fontyspas moet je zelf een foto uploaden. Na je aanmelding in Studielink ontvang je een e-mail met je studentnummer en je PCN-nummer (persoonlijk communicatienummer). Na het uploaden van een foto en voltooiing van je inschrijving, wordt de Fontyspas thuis gestuurd. Naast de Fontyspas ontvang je automatisch een Avanspas.

Studentenpas verloren?
's-Hertogenbosch: neem direct contact op met de helpdesk via 088 525 8888 om je pas te laten blokkeren. Op vertoon van een legitimatiebewijs en het invullen van een machtigingsformulier kun je bij de helpdesk een nieuwe pas aanvragen. De kosten hiervan bedragen € 10,-.

Tilburg: ben je de Avanspas kwijtgeraakt, dan kun je een pas aanvragen bij de helpdesk van Avans aan de Cobbenhagenlaan 13 in Tilburg. Op vertoon van een legitimatiebewijs en het invullen van een machtigingsformulier kun je bij deze helpdesk een nieuwe pas aanvragen. De kosten hiervan bedragen € 10,-.
Ben je de Fontyspas verloren, kijk dan op de Fontyssite wat je moet doen.

E-mailadressen

's-Hertogenbosch: je krijgt een account van Avans en een e-mailadres van Avans. Op dit e-mailadres ontvang je berichten van de Juridische Hogeschool én van Avans Hogeschool.

Tilburg: je krijgt een account van Avans én van Fontys en je krijgt twee e-mailadressen (een van Avans en een van Fontys). De Juridische Hogeschool correspondeert via het e-mailadres van Avans!
Berichten door Fontys over je (her)inschrijving en betaling van het collegegeld worden echter naar je Fontys e-mailadres gestuurd. Je dient dus beide e-mailadressen bij te houden!

Adreswijziging


Adres- en telefoonnummerwijzigingen kun je alleen zelf wijzigen via Studielink. Zorg ervoor dat je wijzingen in je gegevens meteen doorgeeft in Studielink, zodat je altijd bereikbaar bent! Het wijzigen van je officiële woonadres gaat via de Gemeentelijke Basis Administratie.

Kluisjes


Kluisjes zijn op beide locaties beschikbaar. In ’s-Hertogenbosch regel je dit bij de conciërge.In Tilburg vraag je een kluisje aan met je Fontyssgegevens via Facilitaire zaken.